Hlavní obsah
Článek

V říjnu byl fotbalový bouřlivák David Limberský společně s dalšími třemi muži obviněn z vydírání, dokonce se střelnou zbraní. Vyšetřování stále probíhá. Fotbalistu s manželkou, modelkou Lenkou Limberskou (40), jsme měli od té doby poprvé možnost potkat ve společnosti. Vyrazili na vyhlášení finalistek Miss Czech Republic, jimž Lenka dodává přehozy přes plavky a manžela "vytáhla" po dlouhé době do Prahy.

"Na velké akci jsme byli naposledy v rámci karlovarského festivalu, ale u nás v západních Čechách ven vyrážíme. Například na ples," upřesnili manželé, kteří žijí v Plzni. David se pochlubil, že se mu úspěšně prodává jeho kniha Byla to jízda. "Už se jí prodalo přes deset tisíc. Myslím, že jsem takový vzor pro mládež," žertoval.

Nemohli jsme pominout jeho obvinění z vydírání. Jak vypadá vývoj případu? "Jednou o tom promluvím, teď nemůžu, protože to mám zakázané od právníků. Samozřejmě nějaký výsledek to mít bude, ale jak dlouho to bude trvat, nevím. Samozřejmě si přeju, aby to bylo co nejdřív uzavřené. Jsem nevinný," řekl Super.cz. Za manželem stojí samozřejmě i Lenka, která si nedokáže představit, že by její muž někomu držel pistoli u hlavy.

V našem videu si můžete poslechnout i to, jak se jim daří v soukromí a jejich další plány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám