Hlavní obsah
Článek

Mohla by být z fleku modelkou, protože má pohlednou tvář a neskutečnou postavu. Adéla Taş se ale věnuje malování. A ne lecjakému. Většina jejích obrazů má totiž tajnou ingredienci – Adéla přidává do barev mužské sperma. Jedním z dárců je i Domenico Martucci (47), který Adélu již delší dobu nepokrytě balí, dalším je kamarád krásné hříšnice Jarek Šimek (50). „Na lidi takové obrazy působí pozitivně a přitažlivě,“ řekla Super.cz Adéla Taş.

„Do svých barev přidávám tuto vzácnou tekutinu již pátým rokem. Věřím, že sperma v sobě nese neskutečné poselství – energii okamžiku orgasmu, kdy je člověk šťastný a v euforii, a poselství vzniku nového života,“ vysvětluje Adéla.

Na každý obraz stačí jedna kapka a Adéla přiznává, že kolikrát při malování prožívá psychický orgasmus. Dosud použila genetický materiál šesti lidí – tří svých lásek, jednoho duchovně založeného Itala a podle našich informací také Jarka Šimka a Domenica Martucciho. Zatímco od milenců odebírá sperma vlastnoručně, ostatní ho musí donést v nádobce.

„Domenico je pouze můj kamarád, nic s ním mít nikdy nebudu. Sperma mi přinesl v krabičce rovnou z mrazáku. Nabídl se sám,“ popisuje Taş. Ta se po sérii portrétování a abstrakcí nyní vrhá na lehce erotické autoakty. Prvním je obraz Mezi vlky, na kterém Adélu obklopují vlci znázorňující nenasytné a krvelačné muže, kteří touží po své oběti.

„Pro ženu bývá kariérní postup dlážděn matracemi, což nehodlám dělat, a tak se peru - proto ta díra v břiše,“ říká nádherná malířka. Její obrazy i akty si mohou lidé prohlédnout od 30. dubna v plzeňské Galerii Azyl a od patnáctého května v Galerii Glance 4 ART v Praze.

Reklama

Další články

Načítám