Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na platformě Voyo se odvysílaly dva díly druhé řady reality show Survivor, kde se proti sobě na pustém ostrově původně postavilo dvacet odvážných osobností z Česka a Slovenska. Hráči se rozhodli opustit své blízké, domovy i pohodlí a místo toho čelit hladu, fyzickým výzvám a psychickému tlaku v jedné z nejdrsnějších show na světě, a poprat se tak o pohádkovou odměnu 2,5 milionu korun.

Druhá řada Survivora se od té první v několika pravidlech liší. Aktuálně je už jasné, že se budou hráči z ostrova nejen vyřazovat, ale také se budou postupně zapojovat další hráči.

Jedním z nich bude i vítěz reality show Love Island Martin Kulhánek, který se na karibském ostrově potkal i s bývalým spoluhráčem Petrem Havránkem, který v Love Islandu dosáhl na druhé místo.

Zda bude pro oba hráče Survivor stejně úspěšnou hrou jako Love Island, je zatím otázkou. Přesto už například Pítr mile překvapil i moderátora Ondřeje Novotného, když dokázal rozdělat oheň pomocí poklice od hrnce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám