Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Nicole Scherzinger (45) ve středu zavítala do mezi celebritami nesmírně populární restaurace Craig’s v Hollywoodu a byla vyšňořená ve stylu 20. let minulého století do posledního detailu, a to od hlavy až k patě. Na jindy půvabné Nicole toho ale bylo možná až příliš a kráska z Pussycat Dolls tak trochu zabila svůj přirozený půvab.

Nicole vsadila na účes s takzvanou pokládanou vlnou. Měla velice výrazný make-up, obrovské štrasové náušnice, hrudník zvednutý téměř pod bradu, a ještě byla opálená víc, než by možná bylo nutné. Jindy okouzlující kráska, kterou obdivují její fanoušci i kvůli tomu, že snad vůbec nestárne, si tím zbytečně přidala roky navíc.

Rodačka z Havaje, jež se často a ráda ukazuje na sociálních sítích pouze v bikinách, se poslední roky angažuje především jako porotkyně nejrůznějších soutěží jako britský i americký X Factor, Austrálie má talent či aktuálně hodnotí výkony v soutěži The Masked Singer. V roce 2010 zvítězila v taneční soutěži Dancing with the Stars.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám