Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby se chtěl opravdu jen zviditelnit, jak ho obviňuje Monika Binias (51), rozhodně se mu to povedlo. "Moje jméno je dnes čtvrtým nejvyhledávanějším na českém internetu," pochlubil se Super.cz nejkontroverznější účastník Prostřeno! Speciál Richard Sacher.

Každá mince má ale dvě strany, takže se setkává s řadou osobních útoků. "Chodí mi od lidí velmi vulgární zprávy. Nadávají mi do dementů, kreténů, idiotů, ale také mě oslovují výrazy, které se nedají ani publikovat. Několik lidí mi dokonce vyhrožuje násilím – že mě zmlátí na ulici, že mi rozbijou hubu a podobně," postěžoval si. "Na druhou stranu mi chodí i slušná a seriózní kritika, a dokonce mi i dost lidí fandí a drží mi palce," doplnil Sacher.

Faktem je, že jeho chování v pořadu budí opravdu velké emoce, a ani diskutující na něm nenechají v podstatě nit suchou. "V pátek – ihned po odvysílání posledního dílu – vydám oficiální prohlášení o tom, proč jsem se choval, jak jsem se choval, a také uvedu na pravou míru některé svoje hlášky," slibuje Richard.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám