Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvýraznější hvězda show Svatba na první pohled Natália Mykytenko sice lásku za pomoci odborníků nenašla, zato se jí daří v reálném životě, a to i jako influencerce.

Avšak sláva na sociálních sítích s sebou přináší i stinné stránky, se kterými se Natália čas od času střetne.

Napřed si ji lidé dobírali kvůli umělému poprsí, které si nadělila po reality show. Pak i kvůli zvětšeným rtům a teď se do ní věční rýpalové pustili kvůli kožešinové vestě, ve které se vyfotila na sociální sítě. „Život je jeden velký zázrak,“ napsala k fotografii, pod kterou se rázem objevila vlna nenávistných komentářů.

„Kolik myslíte, že na vaši vestu padlo lišek, které byly stáhnuté z kůže? Velký zázrak by byl, kdybyste nepodporovala takové obchody a nechala ta zvířata žít,“ napsala jedna rozhořčená sledující.

„Jsem velice zaskočená, měla jsem vás za citlivou a oduševnělou dámu. Zvířata asi nemáte moc ráda, co,“ uvedla další.

Vzkazů bylo tolik, že se na ně Natália nakonec rozhodla zareagovat.

„To, co jste někteří tady pod mou fotkou předvedli, má grády. Docela jsem si početla. Vždycky se najde někdo, kdo je nespokojený se vším. Zvykla jsem si, jen se vás zeptám. Vy, kteří jste to okomentovali, nejíte maso asi? Nelíčíte se? Pásky a kožené boty nenosíte?“ ptá se blondýnka nevěřícně.

„Zvířátka miluji. Víte, že mám doma dva pejsky. Řekla bych, že mám i srdce a mozek. Je mi z vás zle, po pravdě... jak někteří jsou zlí. Co dokáže jedna fotka vyvolat. Nejdříve prsa, pak pusa a teď vesta. Podle vás bych měla být přírodní, plochá a vegan? Pokud se vám u mě na profilu něco nelíbí, nikdo vás tu nedrží,“ dodala Natália Mykytenko.

Reklama

Další články

Načítám