Hlavní obsah
Článek

Také čtvrteční Prostřeno! Speciál bude pořádná jízda. Tentokrát se bude vařit u písničkářky Marie Pojkarové (68), která se proslavila zejména hitem Pejskové se koušou. A stejně jako pejsky má tato hudebnice v oblibě i kočičky. A to natolik, že si tu svou po její smrti nechala vycpat a zdobí jí byt.

Její hosté tak budou při šmejdění Maruščina bytu poněkud v šoku. „To byla Maruščina milovaná kočka, která umřela a Maruška si ji nechala vycpat, aby ji měla na věky věků,“ svěřil Richard Sacher ke kočičce, která se v roce 2012 zabila tak, že vypadla z balkónu. Po velmi bizarním příběhu přišla se svou troškou do mlýna také Monika Binias, která ostatní soutěžící šokovala ještě o trochu víc.

Účastníci Prostřena se budou také dohadovat, kdo toho dokázal víc.

„Já jsem jednou měla kočičku z útulku, měla jsem ji hrozně ráda a jmenovala se Leontýnka a poslouchala jako pejsek a chodila se mnou na vycházky. A když umřela, tak jsem byla tak smutná, že jsem si ji dala do mrazáku a byla tam asi třičtvrtě roku. Byla v posledním šuplíku bez ničeho, ale já se s ní nemohla rozloučit,“ prozradila Monika u Marie Pojkarové, která soutěžícím bude vařit s pomocnicí.

Den před natáčením se totiž poranila. „Včera, jak jsme jeli z VIP Prostřeno, tak jsem na parkovišti podklouzla, narazila jsem si hlavu, v noci jsem zvracela, dnes vidím dvojmo a mám otřes mozku,“ dodala Marie Pojkarová, u které ani tentokrát nebude klid a soutěžící si půjdou po krku, mimo jiné se budou dohadovat o tom, kdo toho za svůj život dokázal víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám