Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětatřicetiletý herec Václav Jiráček byl jeden čas stále na plátnech kin nebo na televizních obrazovkách. Představitel Jánošíka, ale i heparinového vraha se už neobjevil ve společnosti skoro rok, naposledy při premiéře filmu Lidice. "Myslím, že mne bylo už moc," svěřil Jiráček, který momentálně natáčí s Filipem Renčem (58).

Jiráček se objevil na filmové premiéře snímku Vrtěti ženou, ačkoli na druhé straně Vltavy ve stejný čas probíhala slavnostní projekce komedie Vrásky z lásky, kam byla pozvána většina českých celebrit. Zřejmě chtěl mít klid a strávit romantický večer se svojí krásnou přítelkyní, s níž se ukázal ve společnosti poprvé. "Jmenuje se Natálka," představil ji Super.cz s plachým úsměvem.

Film Vrtěti ženou si v pražském kině Lucerna nenechal ujít ani Jan Antonín Duchoslav s manželkou, Heidi Janků s manželem Ivo Pavlíkem a nebo dámy z Dámského klubu Frekvence 1.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám