Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co bývalá britská glamour modelka Jodie Marsh (33) prohlásila, že je fascinovaná pohledem na své nové tělo a stále ještě nemůže uvěřit, že se dívá na sebe. S těmito sebevědomými prohlášeními začala poté, co se vydala cestou úmorného cvičení a drastických diet a její postava se začala formovat v jeden velký sval. A jak se zdá, nadšená je ze svého těla pořád. Na své profily na sociálních sítích totiž sází jednu odhalenou fotku za druhou.

Na posledních snímcích, kterými se silikonem upravená modelka pochlubila, je opět pořádně sexy. Na jednom je otočená zády a růžové síťované body má rozpárané na svých vypracovaných zadních partiích. Druhá fotografie odhaluje ještě o něco víc, je na ní totiž úplně nahá. Potetovaná kráska ještě před nedávnem poslala na internet fotku v bikinách alá rajcovní zdravotní sestřička.

Přestože se Jodie ráda sebeprezentuje jako žena vamp, nestydí se ani za své nedostatky. Těmi se staly především její prsní implantáty. Kvůli nadměrné zátěži a především ubývajícímu tuku nejen v prsní oblasti se jí silikony nevzhledně deformují a rovněž její kůže pravidelné několikahodinové posilování nevydržela a vytvořily se na ní jizvičky podobné striím. Nic z toho však modelce nebrání v tom, aby prohlašovala, že jí její tělo závidí úplně každý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám