Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle se „paří“ ve vyšších kruzích. Lady Amelia Spencer (30) se bude v březnu vdávat a už teď si udělala rozlučku na úrovni se svými kamarádkami v Kapském Městě v Africe. Fotografie pak sdílela na sociální síti.

Lady Amelia Spencer je dcerou Dianina mladšího bratra Charlese Spencera a má ještě dvojče Elizu. A právě s Elizou a kamarádkami Amelia oslavila svůj nadcházející vstup do manželství s finančníkem Gregem Mallettem. Rozlučka se konala u bazénu luxusního domu a Amelia ukázala nejen výzdobu v podobě spousty balónků a nápisem „bude ze mě nevěsta,“ ale také svůj outfit značky Reformation, který doplnila zlatými střevíci Versace a odpovídající kabelkou.

K fotkám přidala popisek, že slavila rozlučku se svobodou a že to byl jeden z nejkrásnějších dnů jejího života, který prožila se svými kamarádkami. Její snoubenec pak fotografie sdílel na své sociální síti a připsal k nim, že se už nemůže dočkat, až si svou nastávající vezme.

Lady Amelia sdílela fotky z rozlučky se svobodou.

A je jasné, že březnová veselka bude rozhodně stát za to. Už teď se mluví o tom, že šetřit se nebude a na svatebčany čeká událost, na kterou se nezapomíná. Lady Amelia a Greg jsou spolu už jedenáct let, od doby, co spolu studovali na univerzitě v Kapském Městě, a vypadá to, že jsou zatím stále velmi zamilovaní. Svého budoucího zeťe si pochvaluje i Charles Spencer, který v minulosti hovořil o tom, jak je z blížící se svatby nadšený.

Reklama

Další články

Načítám