Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendy světového tenisu Andre Agassi (41) a Steffi Graf (42), kteří platí za nejúspěšnější tenisový manželský pár, si Velikonoce užili ve společnosti svých dětí a přátel na pláži v Miami. A přestože bylo již pořádné teplo, Steffi si na sobě po celou dobu nechala letní šaty. To její manžel se svlékl do plavek hned a chytal letošní první bronz.

Bývalá tenisová jednička Andre Agassi, který za svou profesionální kariéru vyhrál všechny čtyři grandslamové turnaje, Davis Cup i zlatou medaili ve dvouhře na olympiádě, odešel do profesního důchodu v roce 2006, ale dodnes je vnímán jako jeden z nejlepších tenistů historie. Stejně se mluví i o jeho manželce, německé tenistce Steffi Graf, která dosáhla stejného úspěchu, akorát samozřejmě mezi ženami.

Než si oba slavní tenisté řekli své ano, měli už oba za sebou dlouhodobé vztahy a Agassi dokonce i manželství s herečkou Brooke Shields. Jeho manželkou byla v letech 1997 až 1999. Graf a Agassi se brali 22. října 2001 a čtyři dny poté se jim narodil syn Jaden Gil. Manželé spolu mají ještě osmiletou dceru Jaz Elle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám