Hlavní obsah
Článek

V centru Prahy bylo po delší době opět pořádně rušno. Pořádal se totiž Playboy večírek, kam nejen celebrity měly možnost vynést své odvážnější outfity s hlubokými výstřihy nebo vysokými rozparky. A skutečně tomu tak bylo.

Dámy z řad známých osobností tolik nedaly na dress code, který byl black&gold, přesto byly díky hlubokým výstřihům nepřehlédnutelné.

Hvězdou večírku byla bezesporu modelka Zuzana Jandová (36), která se ukázala po delší době ve společnosti. A to nejen jako vážený host, své štíhlé tělo předvedla i na přehlídkovém mole v sexy modelu.

Později se převlékla do zlaté róby s hlubokým výstřihem, ke které zvolila objemný účes a zlaté líčení. Ztělesnění antické bohyně bylo na světě.

Pozornost na sebe strhly i Andrea Pomeje (35) s Lelou Ceterovou (34), které se oblékly do barevných šatů, jež vedle dam v černých outfitech vynikaly.

Dress code dodržela jako vždy zpěvačka a milovnice extravagantní módy Sharlota nebo hvězda SuperStar Šárka Vaňková (36).

V černém modelu s výstřihem zazářily i influencerka Veronica Biasiol, herečka Alena Doláková (34), hvězda Survivoru Veronika Přikrylová nebo Anife Vyskočilová (50).

Reklama

Další články

Načítám