Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna z Walesu (42) měla ve středu na programu návštěvu školky v Lutonu v hrabství Bedfordshire, kde si s dětmi zkusila výtvarnou dílničku a popovídala si s personálem v rámci jejího angažování se v tématu rozvoje dětí od raného věku. A Kate pro tuto příležitost opět zvolila oblečení, které vynesla už dřív.

Princezna poprvé oblékla kabát barvy velbloudí srsti na návštěvu Cardiffu přesně před dvěma lety. Elegantní kousek španělské značky Massimo Dutti s cenovkou 349 liber (9500 korun) patří mezi její oblíbené. Měla jej na sobě už při několika příležitostech, včetně loňské návštěvy záchranářů v Londýně.

Oranžová sukně a top od Gabrielly Hearst vyšly o poznání dráž. Úpletový set lze pořídit za 1600 liber (téměř 44 tisíc korun). Ani tento model na sobě nemá Kate poprvé. Už jsme jej na ní mohli vidět v prosinci loňského roku během návštěvy Bostonu.

A právě za to ji Britové, a nejen oni, mají rádi. A jelikož mnozí chtějí její styl kopírovat, je vždy téměř jisté, že během chvíle bude princeznou vynesený kousek beznadějně vyprodaný...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám