Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Stockholmu se v pondělí udílely ceny nejlepším sportovcům v zemi. Slavnostní udílení si nenechali ujít ani princ Karel Filip Švédský (43) a jeho půvabná manželka, princezna Sofia (38). Ta na akci nezvolila žádnou večerní róbu od věhlasné značky, nýbrž slušivý kalhotový kostýmek, v němž vypadala velice šik!

Sympatický pár z královské rodiny se nechal doprovodit ještě svým švagrem Danielem Švédským (49), manželem princovy starší sestry princezny Viktorie Švédské (45), která je jako prvorozená následnicí švédského trůnu.

Ceny se předávaly v Avicii Areně, přejmenované v roce 2021 po slavném DJovi Aviciim, jenž v dubnu 2018 spáchal sebevraždu. S průměrem 110 metrů a vnitřní výškou 85 metrů jde o největší stavbu půlkulového tvaru na světě.

Princ Karel Filip tvoří pár se Sofií od roku 2010. Původní profesí je glamour modelka, rovněž se objevila ve švédské verzi televizní reality show Hotel Paradise. Zasnoubení se konalo o čtyři roky později a k jejich svatbě došlo v červnu 2015. O další rok později se jim narodil první syn Alexandr, následovaný v roce 2017 druhým synem Gabrielem. V březnu 2021 přibyl ještě třetí syn Julian.

Reklama

Další články

Načítám