Hlavní obsah
Článek

Priyanka Chopra Jonas (41) si po delší době oblékla hodně sexy model, který vyzdvihoval její ženské tvary a rozhodně není určen stydlivým ženám. Při výstupu z auta ale chvíli hrozilo i to, že ji róba zradí. A o chvíli později nastal další těžký okamžik.

Herečka, zpěvačka, Miss World. Priyanka Chopra Jonas se může pyšnit mnoha tituly i tím, že ji kvůli její skromnosti a dobré povaze uctívají miliony fanoušků. Netají se tím, že se celý život ráda učí a může pracovat i dvacet hodin denně. Nedávno ovšem práci na plný úvazek vyměnila za jiné starosti. Společně s manželem, zpěvákem Nickem Jonasem se stali rodiči, když si v květnu loňského roku přivezli domů dcerku jménem Malti Marie Chopra Jonas, kterou jim porodila náhradní matka.

Ani poté ale indická kráska nepřestala navštěvovat společenské události ze světa showbyznysu a také akce, díky kterým může pomáhat druhým. A když si naposledy vyrazila do rušných londýnských ulic, přitáhla k sobě pohledy všech okolo. Zvolila totiž žluté šaty, jejichž korzetová vrchní část odhalila její vnady. A přesto, že korzet vypadal nebezpečně, nakonec se Priyance podařilo situaci ustát a zůstat dámou. A to dokonce i ve chvíli, kdy si róbu přišlápla a tak tak unikla pádu.

A komu by Priyanka chyběla na obrazovce, ten nemusí být smutný. Diváci se na ni mohou těšit ve filmech Love Again nebo Ending Things a v televizním seriálu Citadel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám