Hlavní obsah
Článek

Brad Pitt (60) je důkazem toho, že někteří muži opravdu nestárnou. Na londýnskou premiéru dorazil v kratším rozcuchaném účesu a nejspíš by nikdo nehádal zhruba generační věkový rozdíl mezi ním a ostatními hvězdami nového filmu Babylon.

Brad Pitt může svým klukovským vzhledem směle konkurovat Tomu Cruisovi (61), který vypadá prakticky stejně jako před třiceti lety. Brad se navíc v Londýně na červeném koberci ukázal v padnoucím elegantním obleku, přihodil pár svých sexy výrazů a stal se králem premiéry filmu Babylon, který se určitě stane jedním z kultovních snímků americké kinematografie. Za jeho mladistvým vzhledem možná stojí i příval energie díky nové lásce Ines de Ramon.

V divokém filmu o tom, co všechno se dělo ve filmovém průmyslu ve dvacátých letech minulého století, se po boku Brada Pitta ukáže i Lin Jun Li, Olivia Hamilton nebo Katherine Waterston. Ty na červený koberec zvolily podle současného trendu velmi hluboké dekolty, jediná Margot Robbie (33) vsadila spíše na čistou eleganci v šatech značky Valentino.

A právě Margot si na premiéře zavtipkovala o tom, jaké bylo natáčet po boku krasavce Brada Pitta. Protože jim dvěma scénář nepředepsal žádnou milostnou scénu, Margot si alespoň zaimprovizovala a jednou svého kolegu pomuchlovala. „Jak jinak bych dostala šanci ho políbit?“ uvedla herečka pro E! News. Oba se pak shodli na tom, že nikdy v životě nenavštívili tak divokou party, jaké se odehrály ve filmu. „Takovou divočinu? To ne,“ odpověděl herec na dotaz magazínu USA Today. „Byla jsem na několika divokých večírcích, ale ne v babylonském měřítku. To je něco jiného,“ přisvědčila Margot.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám