Hlavní obsah
Článek

Také moderátorka Michaela Indráková byla jednou z hlavních tváří kontinuálního vysílání k prezidentským volbám na televizi Nova. Stejně jako v posledních letech u volebních speciálů měla důležitou roli s Reyem Korantengem (49).

„Prezentuju nejaktuálnější výsledky na mapě České republiky. Byla to dlouhodobá tříměsíční příprava,“ svěřila se moderátorka pro Super.cz ještě před prvním kolem prezidentské volby.

Michaela Indráková je také dvojnásobnou maminkou. S manželem vychovává čtyřletého syna a roční dceru. Skloubit práci a mateřství není vždy jednoduchou záležitostí, půvabná moderátorka je tak vděčná za pomocnou ruku manžela.

„Syn má čtyři roky a dcera má necelý rok a půl. Především s ohledem na ně je skloubení práce a mateřství náročnější. Musím poděkovat svému manželovi, který mi pomáhá, a bez kterého by to nešlo,“ prozradila Michaela. A přidala tajemství své štíhlé postavy.

„Každá maminka ví, že pro tu formu je úplně nejlepší péče o děti. Navíc stále kojím, což tomu také pomáhá.“

Michaela v minulosti moderovala také pořad Střepiny, který jí konceptem sedl. Dalším pracovním nabídkám nechává dveře otevřené.

„Je to otevřené, doma mám stále poměrně malé dítě, takže uvidíme. Dlouhodobě mě zajímá politické zpravodajství, ať v Česku nebo zahraničí. Ráda bych se tomu věnovala, ale uvidíme, jaké příležitosti se naskytnou,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám