Hlavní obsah
Článek

Na příchod prvního miminka už se Nikol Švantnerová (31) plně připravuje. Doma už má nachystaný pokojíček a skříň se jí plní oblečky. Aby taky ne. Nejkrásnější dívka Česka z roku 2015 se za pár týdnů stane poprvé maminkou, což dokazuje i její rostoucí bříško.

Tím se nyní modelka pochlubila a předvedla, jak jí to ve 30. týdnu těhotenství sluší. Modelka nabrala zatím 9 kilogramů a přes počáteční nevolnosti si požehnaný stav naplno užívá. „Vše mě potkalo, ale musím říct, že to nebylo tak hrozné. Druhhý a třetí měsíc jsem měla nevolnosti a nechuť k jídlu. Ale ne každý den a vždy jen chvilkově. Podle mě byly nejhorší výkyvy nálad, vše bylo jako na houpačce,“ svěřila se modelka.

Nikol se s partnerem těší na dcerku. Pro miminko mají jméno vybrané takřka od začátku, ale stále si ho nechávají pro sebe a ráda by přivedla dítko na svět přirozenou cestou.

„Nerada bych něco zakřikla. Přála bych si porod přirozenou cestou, ale malá a tělo si řekne. A jak to má být, tak to také bude. Samozřejmě mám strach, ale zároveň se těším. Chtěla bych předporodní kurz a být trochu připravená,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám