Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve své nové roli má herečka Iva Janžurová (82) opravdu zajímavý kostým. Ten je totiž tvořen nejen šedivými kalhotami, barevným trikem a béžovým svetrem, na kterých by nebylo nic divného, ale také igelitkou, kterou má herečka naraženou na hlavě a slouží jí jako klobouček.

„Mám z představení dobrý pocit. Vybírám si, co budu hrát, a v tomto případě jsem dlouho neváhala. Je to skvělá hra a doufám, že se bude divákům líbit,“ řekla oblíbená herečka, která na jevišti divadla Kalich vystřídá hned několik kostýmů, mimo jiné také výrazné oranžové šaty, které doplňuje stejně zářivá květina ve vlasech. Na igelitku na hlavně to ovšem nemá.

Konkurovat by mohl snad jen kostým její dcery Sabiny, která v představení Na mělčině také hraje. Té role předepsala obléci si pestrý fialovorůžový komplet, který má opravdu velmi odvážný výstřih.

Ve hře, která nese podtitul „O dvou sestrách, jejich matce, tátově popelu a manželství s omezenou trvanlivostí“, Janžurové kromě její dcery sekunduje také Bára Munzarová (52), které na popremiérové party dělal doprovod její partner Martin Trnavský (54) a jeho rodiče, a Miroslav Vladyka.

Reklama

Další články

Načítám