Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) podle všeho není vítán na květnové korunovaci svého otce Karla III. (75), tvrdí zdroje z Paláce. Podle nich by se seniorní členové královské rodiny princi raději vyhnuli obloukem, aby cokoliv řeknou, neskončilo v jeho dalším „paperbacku“, píše deník The Sun.

Jde samozřejmě o narážku na vévodovu biografii Spare, v níž Harry nenechal na svých příbuzných nit suchou. V tuto chvíli není jasné, jestli Karel III. svého mladšího syna na svou korunovaci pozve, ani jestli by Harry případné pozvání přijal.

Harry se nevybíravě pouštěl do své rodiny i v médiích v rámci proma knihy. A zatímco její prodeje stoupají, Harryho popularita strmě klesá. Proti vévodovi už je dle průzkumů 66 % Britů. Nikdo tak ani nepředpokládá, že by se Harry ve své rodné zemi objevil.

„Předpokládá se, že si Harry s Meghan najdou nějakou výmluvu, aby tam nemuseli,“ míní zdroje. Podle nich jsou královští zdrceni množstvím soukromých informací, které Harry sdílel veřejně.

„V rodině probíhaly diskuze, včetně Edwarda a Anne. Nechtějí se s ním bavit soukromě, aby zase něco nevyzradil,“ píše The Sun.

Korunovace Karla III. proběhne za 16 týdnů a na královo přání půjde o mnohem menší událost než doposud. Král chce v časech ekonomické krize šetřit a soustředit se hlavně na budoucnost. Konkrétní plány na oslavu Palác zatím nesdílel a o seznamu pozvaných se prý také ještě nerozhodlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám