Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle by určitě chtěla zažít leckterá žena. V mrzuté náladě si z auta objednáváte svou ranní kávu v řetězci rychlého občerstvení a neobslouží vás nikdo jiný než Ben Affleck (51). A ještě vám vše dá zdarma.

Že by slavný herec, režisér a scenárista Ben Affleck neměl do čeho píchnout a na živobytí si musel vydělávat prodáváním rychlého občerstvení? To by se asi jeho manželce Jennifer Lopez (54) moc nelíbilo. Celá akce proběhla v rámci natáčení reklamy slavného řetězce, ve které budou účinkovat oba manželé.

Překvapení z obsluhujícího herce bylo ale nicméně skutečné. Zákazníci opravdu nevěděli, že 10. ledna u okýnka v Massachusetts jejich objednávku přijme právě tento držitel Oscara s úsměvem na rtech. Podle Lisy Mackay byl Ben velmi vtipný a pohotový, když si u něj ten den objednala kávu. Svůj zážitek také zvěčnila svým mobilním telefonem a umístila na sociální síť.

Jednou z dalších zákaznic pak byla i sama JLO. Pro tu ale samozřejmě totožnost prodávajícího překvapením nebyla. A podle dřívějšího vyjádření Bena Afflecka v tomto případě určitě nepůjde o reklamu, kterou hvězdy dělají jen pro peníze. Herec je totiž rodák z města Cambridge v Massachusetts a kávu od tohoto řetězce prý miluje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám