Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po třech letech jsme se konečně viděli s režisérkou Mirjam Landa, která režírovala muzikál Krysař svého manžela Daniela Landy (55) v divadle Kalich. Pobavili jsme se o tom, jak manžele sblížila doba covidu, kdy spolu trávili hodně času. A dostali jsme se na téma jejich dcer, nejstarší Anastázie a dvojčat Roxany a Rozálie.

"S Danem jsme na sebe měli hodně času, pomáhala jsem mu v jeho aktivitách, ale chodili jsme také po nocích tajně do hospody. Bylo to super. Vlastně jsme si to užili," popsala Mirjam vlastně druhé líbánky. "I když i s dcerami. Protože holky už jsou sice velké, ale pořád nám nedají pokoj," smála se režisérka, která aktuálně pro divadlo Kalich připravuje novou verzi Landova muzikálu Tajemství a hledá pro něj mladé zpívající herce a herečky.

O jejich dcery, tedy o ty mladší, v žádném případě nepůjde. V úvahu by připadala jen nestarší Anastázie, která vystudovala herectví a s tátou občas zpívá. "Říká ale, že není zpěvačka. A chce jít minimálně na půl roku do Francie. Tam je to otevřené," krčila rameny Mirjam.

A co dělají mladší dcery? "Jedna studuje ekonomiku a druhá dělá truhlářství a má docela velké plány, co chce dělat. To, pro co se rozhodly, mi přijde dobré," domnívá se třiapadesátiletá režisérka, s níž jsme v našem videu probrali i tematiku stárnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám