Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Nely Slovákové (34) mají opět žně. Vítězka Hotelu Paradise totiž vyrazila na Srí Lanku, odkud posílá do světa pořádně žhavé pozdravy v bikinách, které jí sednou jako ulité.

„Kokosy na sněhu, teda melouny v moři,“ napsala ke snímku v oranžových plavkách a úsměvem na tváři. Netrvalo dlouho a obdivovatelé ji zahrnuli samými lichotkami.

Nela se rozhodla opustit chladné české počasí na celý měsíc. A tak se fanoušci zajisté mohou těšit i na další várku podobných snímků.

„Tradičně v zimní měsíce zvedám kotvy. Přátelé, odjíždím na měsíc. Ne, že jako na Měsíc, ale na měsíc na Srí Lanku. Načerpat sluníčko, energii, poznat novou krajinu, a protože jsem pořád někde s někým, nemůžu se dočkat, že budu chvilku sama se sebou,“ svěřila se Nela v příspěvku na Instagramu s tím, že si pobyt v jižní Asii užívá se vším všudy.

„Resort je naprosto nádherný, veliký bazén, ubytování skromné. Všude klid, pokoj, ticho, milý personál a mezi opalováním se u bazénu jen samá masážička, procedurka a podobné terapie, které jen tak doma nezkusíte,“ informovala brněnská podnikatelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám