Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sociální sítě jsou plné krásek všeho věku, které se předhánějí v tom, aby svým fanouškům ukázaly co nejvíc. A často si vyslouží pochvalu. Americká herečka Kristin Cavallari to ovšem za snímek, kde vystavila svůj zadek, pořádně schytala.

Kristin před pár dny oslavila šestatřicáté narozeniny a její postava je i po třech dětech výstavní. Není divu, že ji čas od času ráda vystaví na sociální síti. Stejně jako teď ve Venice v Kalifornii, kde se nechala vyfotit na schodech nejmenované budovy jen v bílém tričku a stejně barevných tangách tak, aby vynikl hlavně její zadek. Ke snímku si pak připsala větu „všechno nechávám za sebou.“

Herečka se samozřejmě setkala i s pochvalnými komentáři, na jejím profilu se ale pod fotkou objevila i spousta takových, které si Kristin určitě nepřečetla ráda. Mnoho lidí se pozastavilo nad smyslem takové fotografie, jiní dokonce začali moralizovat. „Promiňte, ale jste matka. Vážně chcete, aby vaše děti viděly tohle?“ napsala jedna ze sledujících. Další komentáře se přikláněly k tomu, že herečka si musí hledat chlapa, když se takhle vystavuje.

Někteří lidé ale zašli ještě dál. „Holka, na takové záběry jsi příliš stará,“ odhodlaně napsal jeden z hereččiných „fanoušků.“ A jiný se s tím nepáral. „Holka, nebuď zoufalá,“ shrnul jednou větou snažení herečky, módní návrhářky a podnikatelky, která se nejvíc proslavila v roce 2004 díky reality show Laguna Beach: The Real Orange County. Za manžela si v roce 2013 vzala hráče amerického fotbalu Jaye Cutlera, se kterým má tři děti. V roce 2020 ale přišel rozvod a Kristin se nedávno svěřila s tím, že jejich vztah byl toxický.

Reklama

Další články

Načítám