Hlavní obsah
Článek

Karlos Vémola (38) a Lela Ceterová (34) jsou svou vilou v Měchenicích alias Vémolandem proslulí, a to hlavně kvůli zvířatům, která na svém pozemku chovají.

Doma mají například lvy, krokodýly, žraloky, klokana, želvu a nejmladším přírůstkem do rodiny je bílý tygr Antonie.

A u této sestavy to rozhodně nekončí. Karlos je známý tím, že je milovníkem zvířat a jedno vysněné si vyhlédl i se svou manželkou Lelou na líbánkách na Mauriciu. Konkrétně jde o žirafu.

„Tím, že jsme byli na safari, tak manžela nadchlo mnoho zvířat jako třeba žirafy. Ale jak říkám, nejdřív musí Karlos koupit velký pozemek s domem a prostorem, pak až může být žirafa. A musím přiznat, že se žirafa líbí i mně, takže až se budeme jednou stěhovat a bude na to ten pořádný prostor, tak mi žirafa opravdu vadit nebude,“ svěřila se Lela Ceterová pro Super.cz.

Zároveň přiznala, že ji přírodní krásy Mauricia naprosto uhranuly. „Je to tady okouzlující, takový západ slunce jsem v životě neviděla. Jsme ubytovaní v luxusním rezortu, kde si užíváme vše naplno. Nemluvě o bohatém programu, který Karlos naplánoval. Nemá to tady chybu,“ svěřila se nám manželka známého bijce MMA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám