Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) na sebe ve své biografii Spare prozradil opravdu úplně všechno. Že se toho nebojí, dokázal nejen popisem detailů z tajné vojenské mise v Afghánistánu, ale i vyprávěním o velmi delikátním zranění, které utrpěl při cestě na Severní pól.

Vévoda ze Sussexu podnikl výpravu v roce 2011, na čtyři dny se připojil k vojákům, kteří chtěli 305 km dlouhým pochodem vybrat peníze pro charitativní organizaci Walking with the Wounded, jež podporuje zmrzačené veterány.

Harry to bohužel trochu odskákal. Omrzly mu nejen uši a tváře, ale dle jeho slov také penis. Z pólu se vrátil těsně před svatbou bratra Williama s Kate Middleton a výsledky z rentgenu se pochlubil málem i na předsvatební večeři.

„Otec se hluboce zajímal a obával se o moje omrzlé uši a tváře, takže jsem se držel, abych mu neřekl i o svém penisu, který na tom byl stejně,“ píše princ ve své knize.

„Když jsem se vrátil domů z cesty, s hrůzou jsem zjistil, že jsou moje intimní partie stejně postižené. A zatímco uši a tváře se hojily, klín nikoliv,“ nebál se detailů vévoda.

Co se týče jeho genitálií, byl opravdu velmi sdílný i v jiné části knihy, kde pro změnu potvrdil, že jsou s bratrem obřezaní. Léta letoucí se spekulovalo o tom, že zákrok jejich matka Diana zatrhla s tím, že není nutný.

„Vyšlo už nespočet příběhů v knihách a novinách o tom, že s Willym nejsme obřezaní,“ rozepsal se s tím, že jsou tato tvrzení nepravdivá a je „zastřižený“.

Uvidíme, co všechno se ještě od prince Harryho dozvíme. Prozatím jsou jeho sdělení vskutku obohacující...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám