Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár dní v lednu se rozhodla herečka a principálka Divadla Radka Brzobohatého Romana Goščíková prožít na horách. S manželem, filmovým režisérem Karlem Janákem, a jejich synem Ondráškem vyrazili do Alp.

Na sjezdovce si bílý prašan užívala nejen herečka, ale i jejich malý synek. Ondrášek roste jako z vody a ve třech letech se už začal učit lyžovat. „Po náročném konci roku, přípravách premiéry Vy nejste žena, pane!, na které spolupracovalo moje silné autorské duo - napsal ji můj manžel Karel Janák a režíroval kamarád a umělecký šéf DRBu, Lukáš Burian - jsem na Silvestra odehrála dvě představení komedie Jsem doma, zlato! ve Znojmě, kluci moji mne doprovodili a rovnou odtamtud jsme to vzali přes zastávku v Salzburgu do Cavalese,“ svěřila se Super.cz herečka, která je ráda, že v nabitém diáři našla pár dní na dovolenou.

„V hotýlku, který jsme si oblíbili vloni, na nás čekali přátelé, a to Katka Bohatová s rodinou. A byli jsme tam týden. Měli jsme krásně, sluníčko, užívali si lyžování i zdejší kuchyni a poprvé zkoušel lyžovat i Ondrášek,“ prozradila herečka, která je na svého malého syna náležitě pyšná.

Reklama

Další články

Načítám