Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňský rok byl pro půvabnou herečku Judit Bárdos (dnes už Pecháček) plný změn. Na jaře se z rodného Slovenska přestěhovala za tehdy ještě přítelem, kameramanem Slávou Pecháčkem. Kráska se slovensko-maďarskými kořeny se pak v srpnu stihla i provdat.

V Praze se už naplno zabydlela, a dokonce se více pouští do češtiny. „Čeština mi je blíž, také ji už lépe umím. Někdy špatně skloňuji nebo mě nenapadne to správné slovo, ale když mluvím sama za sebe, tak mluvím slovensky,“ svěřila se Super.cz herečka, která si nenechala ujít filmovou premiéru v kině Lucerna.

Půvabná Slovenka tak byla ozdobou slavnostního uvedení filmu Piargy, ve kterém si zahrála jednu z hlavních rolí. „Je to milostný příběh o lásce, vášni a naději,“ svěřila se herečka, která byla ozdobou premiéry. Do kina dorazila ve volných fialových šatech, přes které oblékla koženou černou bundu a mezi přítomnými dámami byla k nepřehlédnutí. V kině se dobře bavila ve společnosti své kolegyně Lucie Klein Svobody, se kterou film natáčela, nebo s režisérem Ivo Trajkovem. Na své si přišli také fanoušci, kterým herečka s úsměvem rozdala podpisy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám