Hlavní obsah
Článek

Rodinné vztahy někdy bývají napjaté a jak se zdá, v rodině Osbournů teď rozhodně chvíli nebude veselo. Kelly Osbourne (39) se přes sociální síť rozzlobila na svou matku za to, že v televizním pořadu prozradila všechno z jejího soukromí.

Herečka, zpěvačka a módní návrhářka Kelly Osbourne světu oznámila své těhotenství loni v květnu. Své první miminko počala se Sidem Wilsonem, DJem a členem kapely Slipknot. Dál už se ale o svém stavu nezmiňovala a neoznámila ani to, kdy porodila.

To za ní teď udělala její maminka Sharon, která si v pořadu na Talk TV pustila pusu na špacír a vyzradila všechny dosud tajné informace. Nejen, že potvrdila, že je Kelly už matkou, ale dokonce řekla i to, jak se její syn jmenuje. Od rodičů dostal jméno Sydney.

Moderátorovi pak dál vyprávěla, jak je na svou dceru hrdá, že mateřské povinnosti zvládá perfektně a že jí také sama pomáhá. Teď ale její návštěvy u dcery zřejmě na čas ustanou, a to nejméně do té doby, než Kelly opustí její vztek. Na matku se tak naštvala, že na sociální síti zveřejnila vyjádření k celé situaci.

„Nejsem připravena se o něj podělit se světem. Není na nikom jiném než na mně, abych sdílela jakoukoliv informaci o svém dítěti,“ uvedla Kelly stroze v příběhu na Instagramu. Je tak velmi pravděpodobné, že se o vnukovi Ozzyho Osbourna (75) už moc nedozvíme. Pokud tedy jeho babička nepřijme pozvání do další talkshow.

Kelly ale není jediná, kdo se naštval na svou matku za prezentování soukromí. Nedávno podobný vzkaz poslala i Paris Hilton (43), které se nelíbilo, že její jinak milovaná maminka promluvila o tom, jak se její dcera neúspěšně snaží o miminko.

Reklama

Další články

Načítám