Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka a textařka Solána Imana Rowe, známější pod uměleckým jménem SZA, se už tři týdny drží se svým novým albem SOS na špici prestižního hudebního žebříčku Billboard 200. A není tedy žádný div, že se takový úspěch musí řádně oslavit! Třiatřicetiletou umělkyni byste tak nyní mohli potkat na Havaji…

Rodačka ze St. Louis, jejíž doménou je R’n’B, vyrazila na pláž v sexy růžovo-bílých bikinách, jejichž horní díl by možná klidně snesla o číslo větší. V nestřežené chvíli jí totiž podprsenka trochu zradila. S plavkami měla však dokonale sladěný i sarong okolo boků.

S přáteli na pláži i v moři vypadala maximálně spokojeně. Není divu, když se jejímu dlouho očekávanému albu u fanoušků tak daří. SOS navíc pokořilo rekord a stalo se během prvního týdne od uvedení nejstahovanějším R’n’B albem všech dob.

SZA patří mezi největší hudební hvězdy současnosti a již její první studiové album z roku 2017 nazvané Ctrl odstartovalo na třetím místě žebříčku Billboard 200, následně bylo třikrát platinové a umělkyně se s ním dokonce dostala do seznamu 500 nejlepších alb všech dob časopisu Rolling Stone.

Reklama

Další články

Načítám