Hlavní obsah
Článek

Nejen Českou republiku zasáhlo tragické úmrtí matky a dítěte v Krkonoších, kterou policie vyšetřuje jako vraždu a sebevraždu. Tříletý Adámek měl zemřít rukou své matky, která se následně oběsila.

Smutný příběh zasáhl i několik známých osobností. Některé z nich pak sdílely své pocity na sociálních sítích. Po herečce Evě Burešové (30) zanechala status i zpěvačka Martina Pártlová (44), která věnovala několik slov i věčných haterům.

„Taky na to myslím od rána do večera, jako 99 % z vás. A čím víc se o tom dozvídám, tím víc si to všechno bohužel dokážu líp představit. Je neuvěřitelný, jak ani v téhle situaci, nedokážou FB komentátoři držet zpátečku a musí se nechutně vyjadřovat k takový tragédii,“ napsala oblíbená zpěvačka na Instagram se slovy, že na tento tragický příběh z hlavy možná nikdy nedostane.

„Já bych chtěla jen říct, že je mi nesmírně líto všech, kterých se to dotýká mnohem víc. Je mi líto otce Adámka, ať už vztah s jeho matkou byl jakýkoliv. Komu jinýmu by mělo dítě bezmezně důvěřovat než svojí mámě. Každý den mi ta představa vhání slzy do očí. Stella je moje všechno a radši bych umřela, než aby se stalo něco jí."

"Ať už měla matka Adámka jakýkoliv problém, za mě udělala tu nejhorší a neomluvitelnou věc, kterou mohla. Myslím, že na tuhle malou dušičku nezapomeneme nikdo už do konce života,“ dodala Martina Pártlová, která si raději vypnula komentáře, aby se u příspěvku nesemlela diskuze jako u jiných osobností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám