Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá partnerka fotografa Jana Saudka, která už deset let žije s jeho synem Samuelem, rozhodně nevypadá jako utahaná máma čtyř dětí. Sára Saudková přitom porodila své děti pouze ve dvouletých intervalech. Teď je jim devět, sedm, pět a tři roky. "Já bych se dalšímu nebránila, ale partner už nechce," řekla Super.cz.

Dokonce nemá pro děti ani chůvu. "Mívala jsem ji na dva dny v týdnu na pár hodin. Teď už ale všechny děti chodí do školy a školky a já si užívám volná dopoledne. Docela jsem díky tomu zlenivěla," tvrdí. Na její figuře to ale rozhodně není znát. "Já jsem taková neposedná. Nevydržím chvilku v klidu, to běhání kolem dětí dělá taky své, a navíc mám tenhle typ postavy geneticky daný," prozradila Sára.

Ta rozhodně není typickou ženou v domácnosti. "Pořád fotím, zrovna mám krásnou výstavu v synagoze v Trnavě na Slovensku. Výstava v Praze bude snad na podzim a hodně vystavuji i v zahraničí," vypočítala. K tomu ještě píše povídky. Pravidelně každý týden do jednoho magazínu a pak se stala jednou z patnácti autorek a autorů, kteří na zakázku napsali povídky na téma touha. Zařadila se tak třeba k Halině Pawlovské, spisovatelům Jaroslavu Rudišovi a Marku Šindelkovi, jenž je čerstvým držitelem ceny Magnesia Litera, anebo Tomáši Hanákovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám