Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou postavou ani tři roky před šedesátkou nepřestává překvapovat. Topmodelka Pavlína Pořízková (59) přehnaným studem rozhodně netrpí. Svým tělem se pravidelně chlubí na sociálních sítích a vedle fotek v bikinách nemá problém ani s polonahými snímky.

Obnažená přivítala také česká kráska, která je úspěšná za hranicemi, také nový rok. „Konečně se cítím pohodlně ve své kůži. Nepotřebuji brnění, když už jsem vyzbrojena svými zkušenostmi a moudrostí. Všechny opravdu dobré věci jsou nacpané do tohoto těla a navenek neviditelné,“ svěřila se Pořízková, která se skrze sociální sítě snaží motivovat další ženy.

„Používám Instagram, abych se mohla spojit se ženami, jako jsem já,“ prozradila Pořízková, která se snaží své vrstevnice nakopnout a dodat jim sebedůvěru. „Těm, které si myslí, že jsou staré, škaredé, nikdo je nechce. Které musí začínat život a neví kde. To jsem já,“ řekla Super.cz Pavlína Pořízková nedávno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám