Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Clara Dao je influencerka, která promuje pozitivní vnímání ženského těla. Bojuje za extrémně štíhlé dívky, které mají velmi malá prsa. Sama přiznává, že se dlouhou dobu bála jít do bikin.

Pak ale usoudila, že nejsou potřeba výrazné křivky, aby byla sexy. V novoročním bilančním postu se rozepsala o tom, jak překonala svůj strach.

Přiznala, že nevycházela z domu bez push-up podprsenky, i když ji neměla čím vyplnit, a halila tělo do vytahaného oblečení.

„Tolik let jsem schovávala své tělo. Styděla jsem se za něj, a vůbec mě nenapadlo, že bych někomu mohla připadat sexy,“ přiznala Dao.

„Dnes miluji, jak vypadám v bikinách. Ulevilo se mi, že už nemusím své tělo schovávat a stydět se za něj. Místo toho ho ráda předvedu i se všemi nedokonalostmi, které nám společnost diktuje skrývat,“ nechala se slyšet.

„Cítím se ve své kůži skvěle a vážím si jí. Nebyla to snadná cesta, ale každý toho může docílit. Krůček po krůčku,“ vzkázala.

Její bikinový příspěvek se dočkal desítek tisíc lajků a stovek podpůrných a vděčných komentářů. Sledující modelce děkovaly, že reprezentuje drobné ženy se „žádnými prsy“.

„Málem jsi mě rozplakala. Tolik jsi mi pomohla, abych se sama měla ráda,“ vzkázala jedna z komentujících. „Jsi krásná a inspiruješ mě k sebelásce,“ vzdala zase hold jiná a nespočet dalších se přidalo.

Reklama

Další články

Načítám