Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že Selena Gomez (31) našla nové nejlepší přátele. Poté, co se ne zrovna taktně zachovala ke své bývalé nejlepší kamarádce Francii Raise, která jí v minulosti darovala ledvinu, v poslední době tráví s Brooklynem Beckhamem (25) a Nicolou Peltz (27) spoustu času. V tomto složení dokonce oslavili i konec roku…

Bývalá přítelkyně Justina Biebera se slavným mladým manželským párem aktuálně tráví i dovolenou v Mexiku. Na jachtě společně s dalšími několika přáteli vyrazili do proslulého letoviska Cabo San Lucas a Brooklyn si tak může naplno užívat nejen pohled na svou okouzlující manželku, ale i o něco ženštější křivky oblíbené zpěvačky v černobílých bikinách.

Trojice, kterou zahraniční média již označují jako ‚trouple‘, společně před nedávnem oslavila i svátky díkuvzdání a sociální sítě zásobují záběry, kdy si všichni v pyžamech užívají i domácí pohody. Nyní tak následovala i společná dovolená.

Stinnější stránkou však zůstává, že Brooklyn jako jediný z dětí Davida a Victorie Beckham nestrávil vánoční svátky s rodinou. Na Instagramu Victorie se objevila rodinná fotografie, na níž je David se všemi dalšími dětmi v pyžamech se santovskou čepicí na hlavě s jasným vzkazem: „Brooklyne, milujeme tě a chybíš nám.“

Opět to jen rozvířilo spekulace o napjatých vztazích, které údajně panují mezi Victorií Beckham a Nicolou Peltz a potažmo i Brooklynem, který jak se zdá, stojí spíš při své ženě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám