Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Schyluje se v hokejovém světě k další veselce? To je otázka, kterou si lidé pokládají poté, co půvabná přítelkyně hokejové hvězdy Davida Pastrňáka (26), Rebecca Rohlsson přidala na internet fotografii, kde její prsteníček levé ruky zdobí nádherný prsten. A tím započala velká dávka emocí a spekulací.

Švédská rodačka totiž podpořila svou drahou polovičku na Winter Classic, kde si slavný hokejový útočník týmu Boston Bruins zahrál proti Pittsburghu po boku svých krajanů Krejčího a Zachy. „Akce Winter Classic byla prostě úžasná. Šťastný rok 2023! Ať je zatím ten nejlepší,“ připsala Rebecca ke zmíněné fotce, na kterou hned fanynky a fanoušci reagovali a komentovali zářící prsten.

Nebylo by se čemu divit. Davidovi a Rebecce láska jenom kvete. Při posledním rozhovoru pro Super.cz hokejista prozradil, že veškerý volný čas tráví po boku své milované. „My jsme byli celé léto spolu, ale na svatbu se ještě ptát nemusíte,“ řekl nám na podzim. Teď o pár měsíců později se zdá, že se slavný pár rozhodl udělat další krok ve společném životě. Randí spolu od roku 2018.

Reklama

Další články

Načítám