Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V úterý v 13:17 hodin odpoledne se herec a moderátor Vlasta Korec stal podruhé otcem. Manželka Magdalena mu v Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze Podolí porodila klasickým způsobem syna Vlastimila. Maminka i chlapeček jsou v pořádku.

Vlastík junior vážil po porodu 2, 8 kilogramu a měřil 48 centimetrů. Hrdý otec byl celou dobu u porodu a stejně jako u dcery Madlenky přestřihl pupeční šňůru. „Všechno proběhlo skvěle, Vlasta byl úžasnou oporou a podporou, žádný kolaps ani omdlévání se nekonalo. Pocit klidu mi dodal i tým, který se o nás staral. Před narozením syna pan doktor Pavel Darebný a u porodu pan doktor Hynek Heřman. Syn je šikula a už se těším, jak ho představíme sestřičce, o kterou se teď starají naše rodiny,“ řekla Vlastova žena Magdalena.

O své pocity se podělil i Korec. „Jsem šťastný jako měsíček. Kudy chodím, všude se usmívám. Toto přeji každému chlapovi, je to nejvíc, co můžeme zažít,“ řekl šťastný moderátor rádia Impuls, jehož novorozený syn je již třetím v pořadí, kdo bude nosit jméno Vlastimil.

Oba rodiče už se těší, až si začátkem Velikonoc odvezou synka domů.

Reklama

Další články

Načítám