Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Manželka Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59) skončila v slzách. V úterý v podvečerních hodinách jí totiž zesnula maminka Hana Kalistová (†76). Tu sice již delší čas sužovaly problémy s rakovinou jater, ale tuto příčinu smrti žena populárního moderátora odmítá. „Zabily ji dvě ženský, který mi už delší dobu dělají ze života peklo,“ svěřila se Super.cz.

„Naposledy jsem s ní mluvila v půl osmé. Říkala mi, že se jí zamotala hlava. Zavolala jsem sestře a švagr s dcerou maminku našli už mrtvou. Sestra pitvu nechtěla, já s Jirkou ano. Vypravíme jí důstojný pohřeb,“ říká Krampolová, kterou jsme zastihli s manželem při zapíjení zesnulé. Krampolová ale maminku prý zapila jen colou. A pro její náhlou smrt má vlastní vysvětlení.

„Svěřovala jsem se jí se vším, co hnusného mi ta zlá ježibaba, vdova po muzikantovi Miloslava Šimka Jiřím Kupšovském, psala v esemeskách. I s tím, jak mě pronásledovala lesbička Jana Szábová, která se mnou chtěla mít sex. Maminka mě hájila. Místo toho, abych ji jako těžce nemocnou ženu utěšovala já, utěšovala ona mě. Dnes ale asi moje stesky nevydržela a puklo jí srdíčko nebo dostala mrtvičku. Líbala jsem ji, než ji zavřeli do pytle,“ postěžovala si Krampolová. „No co. Umřela mi máma, tak ať lidé vědí, že se trápím,“ vysvětlovala, proč nás o tragédii informovala.

Hana Kalistová měla v posledních letech vážné zdravotní potíže. Nejdříve jí kvůli rakovině odebrali ledvinu, pak ji srazila motorka, a když se jakž takž dala dohromady, udeřila zákeřná nemoc v podobě nádoru na plicích znovu. Přesto si ale Krampolová myslí, že za její smrt mohou dvě ženy, které jí nepřejí úspěch.

„Napište, že jestli se potvrdí, že za to mohou ony, natřu je. Chodím k doktoru Cimickému a zabiju je za smrt svojí mámy. Nebo se na ně vykašlu, prokleju je a vymažu je ze života. Pes ležel v posteli u maminky, já u ní seděla, když umřela, a ruším všechno, víkend, Bulharsko, nikam neletím. Ráno jdu ale na masáže, budu to natáčet pro Top Star. Přece se neoběsím. Budu žít dál, povedu krásný život. Jen těm dvěma to nezapomenu. Co mám dělat? Dneska neusnu,“ dodala v úterý v noci zjevně rozrušená Krampolová.

Reklama

Další články

Načítám