Hlavní obsah
Článek

Herečtí manželé Chris Hemsworth (40) a Elsa Pataky (47) strávili i s jejich dětmi vánoční svátky na Fidži a neváhali se o jejich pobyt v ráji podělit s fanoušky. Především španělská kráska se pochlubila nejen společnými chvilkami s Chrisem a dětmi, které už jsou velmi zdatnými surfaři, ale i svou dech beroucí postavou v bikinách.

Jejich manželství platí za jedno z nejstabilnějších v celém Hollywoodu a idylická dovolená, kterou tráví v luxusním resortu Tavarua na zmiňovaném ostrově v Oceánii, je toho důkazem.

Drobná, 161 centimetrů vysoká rodačka z Madridu, učarovala svému o sedm let mladšímu manželovi na začátku roku 2010 a ještě téhož roku došlo na svatbu. V roce 2012 se jim narodila dcera India a o dva roky později dvojčata, chlapci Sasha a Tristan.

Před urostlým představitelem Thora randila Elsa tři roky s hercem Adrienem Brodym, držitelem Oscara za snímek Pianista. V letech 2004 – 2006 tvořila pár s francouzským hercem a zpěvákem Michaëlem Younem. Až vedle Chrise ale nalezla opravdové štěstí, které tak trochu stále hledá hercův mladší bratr Liam Hemsworth…

Ten se roky scházel a zase rozcházel s Miley Cyrus, než si ji v roce 2018 vzal za ženu, aby o sedm měsíců později oznámili, že jdou od sebe. Od té doby měl spíš krátké románky s několika herečkami a modelkami, ale nyní se zdá, že s australskou modelkou Gabrielllou Brooks by to mohlo být vážnější. V srpnu se sice údajně po třech letech rozešli, ale v listopadu se spolu poprvé objevili na veřejné akci jako pár, a to v Sydney na premiéře filmu Poker Face.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám