Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její manžel Pavel Trávníček (73) je naším nejslavnějším pohádkovým princem. A naštěstí už je po posledních zdravotních obtížích v plné síle doma. Jeho žena se tak v klidu mohla pochlubit, jak jí to slušelo na posledním velkém koncertu, který v roce 2022 organizovala.

Jednalo se o koncert v Divadle Broadway, kde vystoupili Jaroslav Svěcený, Štefan Margita s Michalem Kindlem, Leona Machálková, Petr Kotvald nebo Marian Vojtko. A protože Monika akci moderovala, nemohla být za Popelku, i když slavné Tři oříšky na koncertu ve prospěch nadace Šťastná hvězda v podání Machálkové zazněly.

Monika vypadala v rudé róbě, kterou jí vybral stylista Martin Gruntorád, jako femme fatale. "Protože šlo o opravdu velkou akci, rozhodla jsem se ho oslovit, a s výsledkem jsem byla nadmíru spokojená," svěřila Trávníčková, která si připadala jako královna. Hlavně ji ale potěšilo, že koncert se zřejmě stane tradicí, protože díky velkému ohlasu už má termín na 11. prosince roku 2023.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám