Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Touha celebrit lišit se od ostatních a mít co nejoriginálnější image občas překročí všechny meze. Podívejte se na několik hvězd, které se dostaly do povědomí veřejnosti spíše než díky svému uměleckému přínosu spíš svým děsivým vzhledem.

Mezi ty osobnosti, které není třeba dlouze představovat, jistě patří americký metalový zpěvák Marilyn Manson (43). Ačkoli nepatří mezi fešáky, kouzlo osobnosti se mu nedá upřít. Podlehly mu i tak krásné a slavné ženy jako herečka Rose McGowan, s níž byl zasnoubený nebo nejslavnější kabaretní tanečnice Dita Von Teese, jež byla dokonce jeho manželkou. Následně byl zasnoubený s modelkou Evan Rachel Wood.

Podobným exotem je také zpěvák Boy George (50), který se vymykal svým zženštilým vzhledem již v 80. letech. Extravagantní je i známý designer Bobby Trendy, jehož kostýmy by mu mohla závidět i Lady Gaga. Dalším zpěvákem, který se zcela vymyká mužnému vzhledu, je Brit Pete Burns (52). Ten je známý množstvím zákroků podstoupených na plastické chirurgii a především kvůli alergické reakci na výplně rtů, které z jeho úst udělaly ‚dvě jitrnice‘. Kontroverzní transsexuální modelkou je pak Amanda Lepore, která podstoupila plastik ještě více, než Burns. Američanka Lepore se dokonce v roce 2008 objevila v Playboyi.

Slavných žen, které to přehnaly s úpravami svého zevnějšku je ještě více, ale do nejužší trojice ‚strašidel‘ se dostala následující čtveřice. Losangeleská Barbie za zenitem Angelyne, která je občasnou modelkou a herečkou, ale v podstatě nikdo neví, díky čemu se proslavila. Následně redaktorka časopisu Vogue Lynn Yeager, která píše o módě, ačkoli její zjev tomu vůbec neodpovídá nebo modelka Jay Nichols, která má v oblibě takové modely, že kdyby chodila nahá, vyjde to nastejno. Zapomenout se ale nedá ani na stálici mezi hollywoodskými kreaturami - kočičí ženu Jocelyn Wildenstein (71).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám