Hlavní obsah
Článek

Princ s princeznou z Walesu vzali své ratolesti na Boží hod na tradiční procházku po Sandringhamu, aby se pozdravily s fanoušky královské rodiny. Už dopředu bylo jasné, že hvězdou akce bude nejmladší princ Louis (5), ale že až takhle dojme přítomné a následně celý svět, možná nikdo nečekal.

Před mší v kostele St Mary Magdalene Church se welští, včetně starších dětí George (10) a Charlotte (8), vítali s přítomnými. Právě tam někdo věnoval čtyřletému Louisovi květinu. Chlapec neváhal, doběhl rodinu a květinu předal sestře Charlotte.

Moment, kdy Louis běží předat květinu sestře, najdete ve 2:45.

Sladký moment byl zveřejněn na youtubovém kanálu Omar´s Travels a mimo jiné je slyšet, jak princ na sestru volá „Charlotte!“ a jak se davem ozývá rozněžněné „Aaach!“, když přítomným došlo, o co princátku jde.

Synek si vysloužil od otce Williama (41) pohlazení po hlavě, zjevně ho ale zmátla reakce přítomných. Gesto mu nejspíš přišlo samozřejmé, a ještě asi nemůže chápat, že by někoho mohlo dojmout.

Ačkoliv na akcích občas působí jako raubíř, je vidět, že má Louis už odmalička správnou výchovu. Davy ho navíc milují, a ani on se na veřejnosti nestydí. S příchozími se klidně dá do řeči nebo si s nimi ochotně potřese rukou.

Reklama

Další články

Načítám