Hlavní obsah
Článek

Maminka herečky Veroniky Žilkové (62) Olga Žilková měla celkem tři děti, deset vnoučat a jedenáct pravnoučat. Dožila se úctyhodných 98 let a do konce života hýřila vitalitou. Velmi blízko měla ke své milované babičce influencerka Agáta Hanychová. (38) U babičky ostatně jako malá holka trávila hodně času, když byla její maminka pracovně vytíženou herečkou.

Agáta si babičku nedávno pozvala do svého pořadu o vaření Holčičky. Tam paní Olga prozradila, že Agáta patřila k jejím nejoblíbenějším vnoučatům. „My máme krásný vztah, z tvých vnoučat jsem to nejoblíbenější, mám velkou konkurenci, ale ten boj jsem vyhrála,“ vtipkovala Agáta.

„No dobrá, ale nesmíme to říkat nahlas, aby ostatní nežárlili,“ dodala se smíchem babička, které se později její milovaná vnučka zeptala na to, zda se za ni někdy styděla.

A i na to měla paní Olga moudrou odpověď. „Ne, já myslím, že ty jsi dostatečná osobnost, abys věděla, že některé věci děláš dobře, některé méně. Vždy se ale vedeš myšlenkou, že bys nikdy nedělala někomu křivotu, ty bys nikoho nepodrazila, i když máš jistě konkurentky, a vždycky bych řekla, že ty máš takový vzorný charakter, to jsem si u tebe vždy cenila,“ chválila Agátu její babička s tím, že si ji vychovala, a tak si ji trošku idealizuje.

„To jádro tam máš strašně dobrý, svým dětem určitě předáš krásné vlastnosti, aby byli všichni pracovití, čistotní, aby nebyli zákeřní, a aby vědomě někomu neubližovali,“ dodala Agátina babička, na kterou její vnučka nedala dopustit. Na druhý svátek vánoční ale bohužel navždy odešla.

Reklama

Další články

Načítám