Hlavní obsah
Článek

V době, kdy její maminka Jana Brejchová (84) žila s Jaromírem Hanzlíkem (76), byla Tereza Brodská (55) v pubertě.

Soužití s divácky populárním hercem tak bylo vcelku problematické. Brodská ho tehdy v některých situacích nemohla vystát, ale čas obrousí všechny hrany a herečka po letech vidí všechno zase z jiného úhlu.

Na soužití s Hanzlíkem o vánočních svátcích zavzpomínala a vysekla mu poklonu. „Ať už jsme spolu zažili cokoliv, dobré i horší věci, vzpomínám na těch pár let s tebou ráda! Opravdu s tebou nebyla nuda! A možná i díky tvým přísným výchovným metodám (pravda je, že jsem v té době byla taky v těžké pubertě) jsem samostatná, nezávislá a asi né tak úplná krá.a,“ smála se Brodská. Ta vychválila do nebes i Hanzlíkovo divadelní umění.

„Na divadle jsem tě absolutně zbožňovala a naše spory byly v tu chvíli smazány. Tvůj Zločin a trest, Revizor, Cyrano, byl herecký koncert! Děkuji ti, že jsi mě i ty chválil za některé moje divadelní role, a že jsme dokázali o tom propovídat i celou noc,“ chválila Hanzlíka Brodská.

„Takže teror neteror. Byl jsi moje dobrá škola, a za to ti Jaromíre, děkuji. Pusu, Terka! Ráda tě mám, abys věděl, ty jeden,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám