Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve světě šoubyznysu neexistuje snad nikdo, kdo by střídal účesy, střihy a barvy vlasů tak často jako Rihanna (36). R’n’B diva je známá svou odvahou nejen, co se vlasových kreací týče, ale rovněž v oblékání. Podívejte se, jaké nejvýraznější účesy Rihanna během své šestileté zářivé kariéry už vyzkoušela.

Když se v roce 2005 svět o Rihanně dozvěděl díky vydání jejího debutového alba Music of the Sun a hitu Pon de Replay, byla něžnou vílou, která oslňovala dlouhými a většinou do rovna vyžehlenými hnědými vlasy. Netrvalo dlouho a Rihanna začala v účesech přitvrzovat a v roce 2007 rovněž vyzkoušela, že krátký sestřih je přesně to, v čem je maximálně originální a sexy. Její černý ‚bob‘ seřezaný břitvou se stal v kadeřnictvích jedním z nejoblíbenějších sestřihů.

O rok později Rihanna nadchla svým šmrncovním krátkých sestřihem s patkou přes oko, v té době se opět stříhalo ‚na Rihannu‘. Mezitím však zpěvačka experimentovala mnohokrát, prodlužování vlasů si rovněž hodně oblíbila, a tak u ní obrovské změny ze dne na den nejsou ničím neobvyklým. Ve fotogalerii si můžete prohlédnout největší vlasové změny ve zpěvaččině kariéře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám