Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39) si počkala na vhodnou příležitost, kdy světu prvně ukázat pětiměsíčního syna. A zjevně usoudila, že Vánoce jsou na to jako dělané. Fanoušky potěšila velmi nóbl fotografií od vánočního stromku s oběma ratolestmi.

Televizní hvězda sladila červenou róbu, v níž byla nesmírně sexy, s šatičkami starší dcerky True (4), a do náruče vzala roztomilého synka. Obě děti má s basketbalistou Tristanem Thompsonem, zatímco dceru si odnosila a porodila sama, chlapečka přivedla na svět náhradní maminka letos v létě.

Jeho rodiče už v tu dobu byli od sebe. Když se totiž prostřední z klanu slavných sester s partnerem pro druhé dítě rozhodla, sportovec už čekal dítě s jinou ženou, s níž Khloé podvedl. I ta mu porodila syna. Po provalení skandálu s ním Kardashian vztah ukončila, nebylo to totiž zdaleka poprvé, co jí zahnul, nevěry mu v minulosti několikrát prominula.

Khloé se ze zrady snad už oklepala, i když ji nesla velmi těžce, a snaží se zase působit suverénním dojmem. Na rozdíl od dcery, syna světu doposud neukázala a skryto nadále zůstává i jeho jméno.

„Veselé Vánoce,“ popsala fotku jednoduše a fanoušky tak nechává spekulovat, jak se její chlapeček asi jmenuje. A není jedinou ze slavných sester, která jméno ratolesti doposud tají.

„Je to 10 měsíců, co nejmladší Kylie Jenner (26) porodila synka, kterého nejprve pojmenovali Wolf, později mu ale jméno změnili. Jak zní dnes, zatím nikdo netuší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám