Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obvykle je vídáme za moderátorským pultíkem nebo když zrovna provází nějakou společenskou událostí. Když ale mají možnost, rády sbalí kufry a vyrazí někam za teplem.

Diváci je pak mají možnost vidět z úplně jiného úhlu než na televizních obrazovkách. Řeč je o našich krásných moderátorkách. Královnou bikin je určitě stále usměvavá Lucie Borhyová (46), na paty jí ovšem šlape také sporťačka Inna Puhajková (38) či Gabriela Partyšová (45).

Všechny tři dámy mají parádní křivky a milují moře. V plavkách jsme loni viděli i Evu Decastelo (45). A to nejen v zimě u řeky, když se otužovala, ale i na pláži.

Doslova doma je v plavkách i slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (48), která s rodinkou žije na Tenerife a tamější klima si nemůže vynachválit. Svou vysportovanou figuru pak předvedla i Hana Mašlíková. Na krásné moderátorky, které šly loni do plavek, se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám