Hlavní obsah
Článek

Jessica Alves (40) byla dříve mužem Rodrigem, který se stylizoval do role Kena. V mužském těle ale nebyla šťastná, protože se přirozeně cítí jako žena. Podstoupila tedy proměnu v ženu, jež pro změnu chce vypadat jako Barbie. Jessica Alves je nyní ženou se vším všudy a konečně se cítí šťastná.

Za plastické úpravy zevnějšku utratila v přepočtu třicet milionů korun. Naposledy si nechala zvětšit zadek. S úpravami to sice značně přehání, ale nabídky na nejrůznější focení se jí jen hrnou. Ať už se nechá zvěčnit v prádélku nebo plavkách, coby modelka se cítí jako ryba ve vodě.

Jediné, co jí doposud v životě chybělo ke štěstí, byla láska. Alves si posteskla, že to s ní zatím žádný nápadník nemyslel vážně. Ona ale sní o romantické svatbě v kostele a touží po lásce.

Sen se jí nakonec možná splní. Fotografové ji zastihli ve společnosti muže, s nímž randila dříve, ale nevyšlo jim to. S Giacomem Urtisem si ale vyšla na luxusní večeři, kde to vypadalo na něco mnohem víc, než je přátelská schůzka.

Jeden vášnivý polibek střídal druhý a Jessica vypadala nadšeně. Pro tuto vzácnou příležitost zvolila také značně odvážný průsvitný model, který odhaloval její taktéž několikrát upravená ňadra.

Že by se brzy konala i vysněná veselka? „Díky spolupráci s nejrůznějšími značkami a vystoupením v televizních show si vydělávám více než dobře, založila jsem si i spořící účet, kam odkládám peníze na svou vysněnou svatbu,“ řekla nedávno v rozhovoru pro MailOnline Jessica, jež si žije svůj velký sen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám