Hlavní obsah
Článek

Vánoce v rodině Simony Stašové (69) obvykle tradičně probíhají pod taktovkou maminky Jiřiny Bohdalové. Herečka tak měla před svátky čas na práci a nazkoušela novou komedii Třináct u stolu, která měla premiéru jen krátce před Vánocemi.

„Je to kouzelná komedie, je poprvé přeložená jenom pro nás, přitom se hraje po celém světě, z toho mám obrovskou radost a mám báječné kolegy, je nemožné, aby se lidi nebavili,“ prozradila Super.cz Simona Stašová. Na divadle, které herečka miluje, předvede po boku kolegů pořádnou jízdu. V novém představení jí zdatně konkuruje Miroslav Etzler, se kterým se herečka setkala pracovně poprvé.

Během představení se kolegové nešetří a dojde tak i na milostné scény a vášnivé hádky. „Těch velkých hereček v České republice tolik není a byl bych sám proti sobě, abych se dobrovolně zbavoval možnosti pracovat s těmi nejlepšími, a ona k tomu nejlepšímu, co je na českém jevišti a ve filmu, patří. Mám moc rád její maminku a mockrát jsem s ní pracoval, tak jsem si říkal, proč si taky nezapracovat s dcerou, protože my jsme se Simonou spolu nikdy nehráli, ani v televizi, ani na divadle, ani ve filmu,“ dodal herec, kterého jsme potkali v Divadle Lucie Bílé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám