Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatím jste možná slyšeli pouze o Natashe Oakley, která se prosadila nejen jako influencerka, ale i v módním průmyslu jako modelka a návrhářka, ale pozornost si jistě zaslouží i její mladší sestra Sophia, jež o sobě už také dává vědět, a to rovněž jako modelka. A když jde na pláž, jako správná ségra Natashu podpoří…

Sophia Vantuno strávila středeční odpoledne na známé australské pláži Bondi Beach se svým partnerem Kienanem Bentleym, s nímž randí už dva roky, a oblékla si sexy bikinky ze sestřiny dílny.

Téměř totožný model své značky Monday Swimwear přitom před časem promovala na svém Instagramovém účtu se třemi miliony sledujícími i samotná Natasha - známá také jako Tash Oakley.

Známou se stala díky svému blogu o životním stylu A Bikini A Day, který založila se svou kamarádkou a obchodní partnerkou Devin Brugman v roce 2012. Dvojice přidávala každý den fotku v nových bikinách. O dva roky později společně založily Monday Swimwear.

Reklama

Další články

Načítám